Malasnye….

Leave a comment

04/06/2012 by ZoL aka Otomen Taro

Sememangnye aku tak pandai menulis. SPM aku dulu pun tak bape cantik sgt.. Aku pun malas membaca… Hahahha… Tapi atas tunjuk ajar dari Ms. Cayang aku usaha kan diri, ganda kan diri agar lebih maju ke depan.. Aku bina blog ni untuk aku belajar menulis dengan lebih baik. Ms. Cayang aku tuh dah jauh ke depan dari aku. Dia banyak ilham untuk mempromosikan website2 die.. Tak tau la bape web yang dia ade… Hehehe… die rajin… Pada sesape yang nak idea or nak wat website, boleh lah cari Ms. Cayang aku di http://www.leyaproduction.webnode.com/. Ni bisnes web die… Macam2 die leh wat. Aku pun tak terjangkau pemikiran ku nak wat mcm ni… Dengan keje aku 12 jam… busy sesangat woi… Kalu shift pagi ok la gak kan…ade time waktu malam bersama family.. Kalau shift malam, dah balik pagi… family pun tak de..gi keje…aku pun penat…ngantok… So, tido la jawap nye… hehehehehe…..

K la..aku malas nak tulis panjang2…Nanti banyak sangat merepek. Kan aku dah cakap aku malas menulis… Hehehe…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: