Selesai sudah majlis tunang abang aku…

Leave a comment

17/07/2012 by ZoL aka Otomen Taro

Haiii….haiii…. aku datang lagi… terbaeekkk tak kali ni semua… hehehe… ok lah…ok lah… aku nak cakap ni… hari ahad hari tu kan…kan….aku bersama keluarga aku gi meminang anak dara org (meme r..tak kan beruk pulak kan…hahaha…) untuk abg long aku… tak jauh pun… kat jasin jer… Ms. Cayang aku pun turut serta..sebab die kene jadi fotografer… aku ade gak amek dari fon aku ni… tapi tak banyak pun… boleh la utk di tgk… haha…

dua gambar bawah ni di ambil oleh Ms. Cayang aku…

cukup la yang ni…kalau nak tengok lelebih gi kat page Ms. Cayang aku di https://www.facebook.com/media/set/?set=a.441036112585013.98356.194044363950857&type=3. kat page ni ade banyak gambar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: