Alkisah Menyambut Hari Raya Aidilfitri…

Well…dah nak abes pun puasa kita pada tahun ni… Aduh..kejap tol mase berlalu… Apa khabar la kat Ms. Cayang aku.. Dah lame tol tak jumpe die… Mesti ngah sibuk mengemas umah tu… Hehe… Aku??? ade la gak tolong mak aku kemas umah… Kesian… Sensorang jer buat… Baju Raya aku pun dah siap dah…

baju melayu ku dah siap… Tahun ni kuning sebab Ms. Cayang aku pun warne kuning gak…buy at EURO MODA, Melaka n tempah at Kedai Kawan Mak aku…haha…

Seluar jeans brand Replay, buy at Melaka… Aku memang suke Replay dari duk Singapore lagi…

T-Shirt Quicksilver & Levi’s berserta seluar Jeans Levi’s yang dipilih oleh Ms. Cayang, buy at Suria KLCC

Alkisah cerita aku nak berhari raya pada tahun ni… Almaklumlah tahun ni aku kan dah ade blog… kene la ceritakan..dah advanced la katekan… Puuiiii….siallll laaa…. Hahahahaha….(Astaghfirullahalazim… dose tul aku ni mencarut2…hehehe..)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s