Part Time untuk mencari pendapatan sampingan

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia…

Yeay! Hari ni aku nak wat sedikit promosi kemahiran yang aku jalankan secara part time. Ape die tu??? Ape tu??? cepatlah bagitahu??

Rilekss…Rilekss…kawan2 ku sekalian. Aku nak cakap lah ni..

Jeng….Jeng….Jeng…

Aku ade la wat part time sikit untuk menampung perbelanjaan kehidupan aku yang semakin mencabar di dunia yang canggih ini dengan membaiki telefon bimbit yang rosak. Jadi!!! Ape tunggu lagi… Jika anda mempunyai masalah dengan telefon bimbit anda bolehlah hubungi aku untuk mendapatkan kembali telefon anda seperti sedia kala. Hehehe…

phone_and_access

Kan3x…Gambar ni hiasan je…untuk meriahkan lagi blog aku ni..

topupYeah! aku ade gak jual topup. Kalau nak ler kan..heheh…

Ok lah kawan cukup la sampai sini aku merepek kan… Tata titi tutu… Wassalam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s