Aku seorang Quality Control a.k.a. QC

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia…

Aduhhhh….malasnye nak pegi keje malam ni… Esok aku bersama yang tersayang dah nak gerak ke Singapore… Ada Majlis Perkahwinan sepupuku… Tak sabar lak rasa nak memperkenalkan Ms. Manje ku pada saudara-maraku yang berada di Singapore…

Ok lah kawan2… Hari ini aku tak nak cakap banyak sebab setiap kali update entri mesti cerita-cerita merapu aku keluarkan. Jadi, hari ni aku nak tulis kisah aku di tempat kerja… Ape yang aku buat selama bekerja ni.. Jom lah…. Ape tunggu lagi… saksikan kemunculan aku di tempat kerja harianku… Hahahaha…

Inilah pekerjaanku… Hari2 nk wat calibration bosan nye… Ape boleh buat kan. Dah namanye K.E.R.J.A…. Untuk mencari nafkhah seharian… Bekerja itu amatlah penting…

Ha! Siapa kenal dengan mamat ni? Ini aku la dengan kawan baik aku, Nizam namanya a.k.a. Kenit… Kami memang rapat dan dah macam adik-beradik kan… Sama tak rupa kami? Hehehhe…

Apabila client suruh check di tempat kerjanya… Terpaksa lah aku fly ke sana… Time nih aku kene fly ke Pulau Pinang atas urusan kerja… Nasib baik company tanggung.. Kalau tak memang tak pegi le jawabnye… hahaha….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s