Jalan-Jalan Singapore

Leave a comment

18/09/2013 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia…

Huuuuuaaaarrrrrggghhhhhhhhhh………malasnye nak update blg peang2 ni.. Beberapa minit lagi aku nak balik keje.. OOoo…yeah….setelah 12jam bekerja seharian, jam 7.00PM aku akan pulang ke rumah berjumpa keluargaku tersayang… Ceewaaahhhh…

Ok lah…tanpa melengahkan masa lagi, aku hari nak post kisah aku di Singapore tempoh hari… Aku ke sana menaiki kereta Ms. Manje aku… Die pun ikut aku skali… hehehe… Budak manje mane boleh kene tinggal… Tujuan aku ke Singapore atas sebab meraikan Majlis Perkahwinan sepupuku Khairul dan pasangannya, Mardhiah. Tahniah lah bro…dah kawen dah ko kan… Haks..

So, tak payah nak cerita panjang la kan…korang boleh la tengok picture aku ni semasa berada di sana..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,957 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: