Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013

6

18/09/2013 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamulaikum dan Salam 1Malaysia

Perrrggghhhhh……first time aku join segmen ni.. Aku pun tak tau sangat la kan…hehehehe… Ni gara2 Ms. Manje aku suruh try join.. Aku pun try la untuk melihat ape yang akan terjadi pada blog aku ni…

Nak join segmen ni sangatlah mudah dan bagi lelaki seperti aku yang tak suka benda leceh2 ni… Segmen yang simple, relax and steady bagi aku.. Kalau korang rasa nak join, bolehlah klik pada banner di atas tu…

Advertisements

6 thoughts on “Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2013

  1. ayuinsyirah says:

    terima kasih banyak2 ye sudi join segmen ayu… ayu dah buat senarai bloglist…nanti boleh la sama2 kita blogwalking ke blog rakan2 blogger yang lain…

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/senarai-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

  2. hanimdaim says:

    as salam
    saya dari sagmen yang sama
    jempot bertandang ke laman saya

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,957 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: