Jom Guna BBM dalam Android

Assalamualaikum….

Pergghhh…korang tau tak sekarang ni android yg kite gune dah boleh install aplikasi BBM… Korang dah install ker?? Dah try guna ker??? Ceeiiitttt…tak ajak aku pun kan… Ok2…fine…aku pun tengah upgrade kan diri dengan menginstall aplikasi BBM ni dalam Samsung Galaxy S2 aku yang dah buruk ni…Huhuhu…

Caranye mudah jer kalau nak tau:

1) Korang pegi ke playstore >> download Aplikasi BBM

2) Tunggu install siap

3) Masukkan email

4) Tunggu email pengesahan dari BlackBerry

5) Check email – buat pengesahan selepas terima email BB

6)Buka apps BBM & setting profile diri

7) Sebarkan la no pin korang!!!

Done!!! tu jer..mudahkan… Jom la join BBM di android…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s