Syukur Atas NikmatNya

Perrrghhhhh….lame tol aku tak update blog ni… Dah beribu-ribu sawang melekat kat sini… Terbatuk-batuk aku mengemaskannya… Ahahaaa….

Pagi yg indah ni, di kala semua umah Islam sibuk membuat persiapan Aidilfitri yang akan menjelang tidak lama lagi, aku pun yang baru pulang dari tempat kerja nak lah meluahkan sedikit cerita di blog buruk ni…

Bermula la aku menjadi suami kepada pasanganku, Illya LeYa dan kini sudah pun 2bulan kami hidup bersama. Perasaan menjadi suami orang? Best tak dah ade isteri ni? Ape perbezaan dahulu dan kini?

Ahaa…pelbagai soalan lagi yang diutarakan pada ku sejak aku telah bergelar suami ni. Jawapan aku, mudah jerr… hehe… Semua yang ditentukan Takdir telah tertulis di Loh Mahfuz. Alhamdulillah, sejak bergelar suami isteri ini kami lebih mudah menerima rezeki yang tidak disangka-sangka. Benarlah kata orang rezeki selepas berkahwin lebih mudah.

Kalau dahulu aku sering mengadu pada isteriku yang aku tidak pernah mencukupi wang, tetapi kini tanpa disangka, gaji ku sedikit demi sedikit telah naik dan isteriku juga mendapat banyak tawaran pekerjaan. Alhamdulillah… sekali lagi aku bersyukur kepada Allah Yang Maha Besar. Yang Mana Memberi segalanya.

gambar sekadar hiasan

Alhamdulillah…

Okay….di sini juga aku berkesempatan untuk mempromosi la satu blog kawan aku yang masih lagi baru dalam dunia blogging ni. So, utk blogger2 yang byk membantu dalam menaikkan trafik blogku, apa kata bantu juga blog kawan aku ni… hehehe… Jom kita terjah di sini Julius Fuad.

Julius Fuad

Promote blog kawan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s