Hero Datang Lagi

Leave a comment

10/06/2015 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum and Good Night everybody…

Huiisshhhh… lame bebeno otomen tak ngapdate belog ni ye.. hehe.. kesibukan melanda.. dan kemalasan juga melanda.. Apa pun tak boleh ye tak… Otomen malam-malam ni takde cerita menarik nak disampaikan. Sengaja la malam ni terajin bukak PC and check belog ni. dah lame sangat tak jenguk nye. Kang lame sangat kang, merajuk pulak die.. huhu..

1Otomen Bertongkat dagu memikir masa depan negara

Otomen rindu isteri otomen. Bile la otomen nak abes study ni ye tak. Otomen nak cari keje dekat dengan isteri dan duduk bersamanya sebagaimana suami isteri yang lain. Otomen sabar dengan dugaan yang sedang diuji ini. Otomen risau isteri otomen kat sane berdikari sorang2 je tanpa hero di sisi. Otomen gagah perkasa. Ingin melindungi isteri. Juga membantu dunia dalam menangani masalah. hehe..

Mata Otomen dah mengantuk tahap gaban hijau. Otomen mahu beradu dulu lah ye. Walaupun otomen ni kuat, tapi otomen perlukan tidur yang cukup. Tata titi tutu.. Good Night…

2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: