Giveaway Miniature Photography by Waza Studios

wallup.net

Dah lama rasanya Otomen tak ceburi bidang join menjoin GiveAway ni… ekekeke… Dengan keaktifan Otomen dalam dunia blog kini, Otomen terasa seronok semula untuk turut serta dalam aktiviti giveaway ini. Ye lah kan, dalam masa kita mereview kan produk pemilik blog tersebut, dalam masa yang sama blog kita juga akan diterjah. Kan best gitu. Otomen dah lama sangat menyepi.

Okay lah… tak perlu nak merepek panjang.. Meh Otomen nak bagi tahu pada mana-mana yang rasa or berminat nak join giveaway ni, bolehlah klik link pada banner di atas tu atau terus je klik link Di Sini.

Syarat-syarat untuk join semua ada disertakan di sana ye. Jangan malas nak klik n baca tau… Haha.. Ok tata titi tutu… Otomen nak out dulu..

#jomsapotwazastudios!

 

 

Advertisements

One thought on “Giveaway Miniature Photography by Waza Studios

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s