Domino’s Pizza Dengan Harga RM1, RM2 & RM3

Hiii semua… Bertemu lagi dalam blog Otomen yang buruk ni..

domino-1

WoW!!! Domino’s Pizza buat promosi lagi! Best ni… Macam mana tu nak dapatkan promosi murah giler tu?

Senang sangat je… Korang semua masukkan kod 81 untuk membeli jenis pizza yang korang minat dan nak.

domino-2

Tengok tu?? Murah-murah kan harga dia.. Memang best la sangat ni kan kalau dapat menikmatinya di hujung tahun ini dengan keluarga.

pizza

Macam-macam jenis pizza korang boleh pilih untuk citarasa korang. Tak sabar nak order pizza dan ngapp… Jom order Di Sini atau klik je mana-mana pautan di setiap gambar di atas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s