Share & Shop for Free di 28Mall.com

Hiii semua… Apa khabar? Bertemu lagi dalam Blog Otomen

Okay guys.. Pada 03 Disember yang lalu, Otomen dan rakan-rakan blogger telah dijemput oleh pihak syarikat eOneNet.com untuk menyertai acara “Share & Shop for FREE with HongBao $ (HB$)“.

c360_2016-12-03-11-22-23-100Macam menarik bunyinya kan. Membeli belah secara PERCUMA. Syarikat eOnetNet.com telah mengasaskan sebuah platform online shopping www.28mall.com, yang menawarkan pembelian barang dengan berkonsepkan Share & Shop for Free.

interface1

Kenapa Share & Shop for Free?

Di 28mall, korang hanya perlu daftar akaun sendiri dan share di media sosial. That’s It. Mudah kan! Selepas korang dan share kan link 28mall, automatic dan secara rambang, korang akan memperolehi point (dalam HongBao $ (HB$)). Bila dah dapat point dan mencukupi, korang bolehlah membeli belah barangan yang ada di 28mall secara PERCUMA menggunakan point yang ada.

brands1

Apa Yang Menarik di 28mall.com?

→ Share & Shop secara percuma dengan HongBao $ (HB$) dalam US$.

Step yang sangat mudah. Hanya perlu daftara akaun. Nak lebih senang, daftar guna akaun Facebook, tak perlu nak isi banyak benda pada borang pendaftaran. Kemudian, klik share tentang 28mall.com ni kepada rakan-rakan korang. Secara automatik, korang akan dapat kredit HBS ke dalam akaun korang dengan pantas. Best kan!
HBS ni die bagi secara rambang je. Macam Otomen masa tu dapat HBS 3 manakala isteri Otomen pula dapat HBS 5. Kalau korang nak register, ni link dia, 28mall-member-register.
c360_2016-12-03-11-15-27-125
Otomen sedang dalam proses pendaftaran masuk 28mall.com.
registermember

Di online shopping 28mall ini, korang menggunakan 100% point HB$ untuk menebus barangan yang korang minati secara percuma. Best kan! Beli barang dengan point. Point yang diberikan tu pulak tak ada tarikh luput taw. Kita kumpul je la sebanyak mana yang kita mampu dan nak kita beli barang tu. Macam otomen, otomen minat sangat dengan jaket ni.

brands5

Jaket kulit berharga RM1000++. WoW!!! Mesti syok kan kalau dapat memilikinya kan. Otomen bertabah mengumpul mata ata u point HB$ dari sekarang. hehe…

c360_2016-12-03-11-15-46-951

c360_2016-12-03-11-21-18-905

c360_2016-12-03-12-16-54-315

c360_2016-12-03-11-16-28-773

Produk-produk original dari Negara-Negara Eropah, Korea, Jepun, Hong Kong dan Malaysia sahaja dijual di 28mall ini.

Antara produk yang boleh didapati adalah JayJun, Coach, Swarovski, Prada, Loyd dan banyak lagi. Korang pasti teruja dan berbaloi membeli belah di 28mall.com ni.

c360_2016-12-03-11-12-03-798

Okay memandangkan kebanyakan produk-produk ini berasal dari luar Negara, korang pasti risau untuk mendapatkannya secara cepat. Jangan Risau! Korang boleh dapatkannya dengan memilih sendiri untuk mengambilnya di HQ 28mall di sebelah LRT Bangsar tanpa sebarang caj atau post barang ke rumah korang dengan caj penghantaran. Mudah kan?

img-20161203-wa0003

Okay guys! Jangan lupa taw! Kutip sebanyak mungkin point HongBao$ (HB$) setiap hari dengan share di semua media social yang korang ada.

Website: www.28mall.com

Facebook: 28Mall.com (Asia)

                : 28Mall Hong Kong (Hong Kong)
Hashtag: #28mall.com #hongbao #onlineshoppingmalaysia #ShareAndShopforFREE

Advertisements

One thought on “Share & Shop for Free di 28Mall.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s