Ganjaran RM20,000 dari Honda

Assalamualaikum dan Selamat Pagi…

WoW!!! Bestnya kan… Macam-macam cara kita boleh dapat sekarang ni. Rajin atau tak je la kita nak buat.

Apa yang menarik tu? Kalau nak tahu, jom ikuti kisah selanjutnya sekarang di sini.

6fe4

Honda nak bagi Reward kat Drivers dengan RM20,000 Gold Bars dan lebih lagi pada Tahun Baru Cina ni?

9c48

Ni tengok ni hadiah menarik menanti anda:
– 2nd Prize: Gold Bar worth RM10,000 (3 winners)
– 3rd Prize: Gold Bar worth RM4,000 (5 winners)
– 4th Prize: Gold Bar worth RM2,000 (20 winners)
– 5th Prize: Gold Dinar worth RM850 (50 winners)
– 6th Prize: BSN Sijil Simpanan Premium worth RM250 (920 winners)

Ini memang menarik dan best kan!!!

Tapi macam mana cara nak join tu???

klik

Meh pakat ramai-ramai join untuk memenangi hadiah menarik dari Honda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s