Gift Online Shop by Printcious

Okay, otomen terfikir laa nak hadiahkan something special to my wife. Tapi tak tahu nak bagi apa. Then, rupanya sekarang ni ada satu web tu memang awesome giler. Boleh design hadiah sendiri je kalau nak. Design t-shirt atau mug atau apa-apa sahaja yang anda inginkan dan ianya boleh dibuat secara online sahaja.

frontpage-printcious

Best ke Tak Best? Tentulah best kan. Tak perlu lagi risau kalau design sedia ada tu kita tak berkenan. Okay…let otomen say kat mana korang boleh dapatkan perkhidmatan ni. Korang semua boleh pergi ke laman web Printcious dan boleh la buat pembelian barangan di situ atau kalau nak DIY barangan korang nak pun boleh.

printcious-3

Kat sini juga korang boleh beli barang dengan design yang sedia ada atau design yang korang ada. Antara barangan yang korang boleh beli di Printcious:

  • T-Shirt
  • Kusyen
  • Ceramik Tiles
  • Mug

printcious-2Yang membuatkan otomen sebagai seorang lelaki ni tergoda dengan website dia adalah sangat bersih dan tak serabut mata memandang. Senang cerita susunan yang sangat kemas dan tersuka tanpa sengaja la nak bershopping di Printcious ni.

Memang tak dinafikan lagi la kenapa ramai perempuan terpengaruh dengan rekaan barangan di sini. Memang cantik dan simple je.

printcious-1Emmm….okay la kan.. seperti yang otomen maklumkan kat atas tadi, otomen nak bagi something special buat my wife. Dah lama sangat otomen tak bagi hadiah dekat dia. Of course birthday dia lambat lagi. Tapi as husband tak salah pun nak bagi hadiah pada isteri. Kadang mereka ni lebih akan rasa disayangi bila kita membeli sesuatu yang menarik buat mereka.

Otomen macam rasa nak beli ceramic tiles seperti yang ada dalam gambar bawah ni..

capture

Kenapa otomen nak hadiahkan ceramic tiles? Kenapa tak hadiahkan yang lain. Contoh macam t-shirt ke mug ke. Okay… btw, t-shirt dan mug dah banyak. Jadinya, bila otomen tengok Puan LeYa kita ni sedang ketagih mengemas rumah dan menyusun atur rumah, otomen rasa ceramic tiles ni akan membuatkannya lebih bermakna buat LeYa.

Kenapa otomen memilih gamba pemandangan? Pemandangan yang menghijau tu akan membuatkan sesiapa yang melihatnya rasa tenang dan nyaman. Kalau rasa nak marah mesti tak jadi bila tengok ketenangan lukisan di ceramic tiles tu.. Hehehe

promotions

Owh ye..!!! Sebelum otomen terlupa, Printcious ada membuat tawaran sehingga 50% dengan setiap pembelian di laman web nya. Tarikh akhir diskaun ni sehingga 21 Januari 2017. Alamak!!! Esok last… Jadi…JOM! Cepat3x pergi cuci mata di laman Printcious SEKARANG!!! Kalau berkenan terus beli.. Nanti promosi dah tamat melepas dan menyesal pulak kan.

member

Jangan Lupa untuk daftar ahli untuk dapatkan tawaran promosi yang hebat. Kat mana nak mendaftar? Senang je… Klik pada link Member di bahagian atas kanan atau klik terus dari sini. Otomen bagi lebih mudah untuk korang semua. Daftar Ahli Printcious


Maklumat lanjut berkenaan Printcious boleh hubungi seperti yang tertera:

Website: http://www.Printcious.my/

Facebook: https://www.facebook.com/printcious/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s