Malaysia Airlines Tawarkan Sehingga 70% Tiket Kelas Pertama

3

26/01/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Selamat Pagi kepada pembaca blog Otomen Taro yang hebat dan sempoi. Seronok rasanya kan Malaysia sejuk. Setiap pagi otomen bangun nak mandi rasa air dalam bilik air macam air batu.

dffbKesejukan hari-hari yang dirasakan di Malaysia ini membuatkan otomen terasa ingin bercuti bersama insan tersayang. Jalan punya jalan di Internet, otomen terlihat sau tawaran hebat dari Malaysia Airlines. WoW!!! Malaysia Airlines menawarkan kepada kita semua sehingga 70% tiket flight Business Class taw. Bukan ekonomi. Emmmm…sesekali dapat naik jadi VVIP pun best jugak kan.

ae63

Perghhh…mengancam tak tengok seatnya yang luas dan selesa tu. Selalu otomen berpeluang naik ekonomi yang seatnya rapat-rapat dan sempit.. Hehehe

5e42

Korang boleh pilih sama ada nak bercuti dalam atau luar Negara. Untuk penerbangan domestic iaitu dalam Negara, tiket flight yang ditawarkan serendah RM99. WoW!!! Tak akan dapat weiii hari lain. Memang kena booking ni cepat2. Nanti melepas.

7239525_orig

Otomen memang bercadang nak bercuti dengan LeYa ke Sabah. Nak ke Kundasang yang nyaman dan segar tu. Dapat pulak tengok Ladang Lembu fresh sama seperti berada di New Zealand. Best kan! Mesti Mrs. LeYa seronok ni. Hehehe….

Okay lah… tanpa otomen membebel lebih panjang, lebih baik korang tengok sendiri macam mana nak dapatkan tiket murah dari Malaysia Airlines ni. Nanti terlewat, terlepas pulak kan. Dah3x… Jom kita terjah di sini. Malaysia Airlines Is Offering 70% Off On Business Class Flight Tickets.

Advertisements

3 thoughts on “Malaysia Airlines Tawarkan Sehingga 70% Tiket Kelas Pertama

  1. Emalin mohd says:

    Selesa kalau dapat naik bisness class

  2. Wahhh bestnya…murah pulak tu

  3. WoW!!! Tawaran Menarik ni… Jom grab sekarang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,957 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: