VR Lab Menjanjikan Kelainan Buat Peminat Games

1

01/02/2017 by ZoL aka Otomen Taro

 

Assalamualaikum dan bertemua lagi dalam blog otomen taro yang agak gojes ni.. Hehehe… Ok sorry sebab lambat up entry ni dalam blog. Mesti korang ternanti-nanti dan tertunggu-tunggu kan? Kisahnya berlaku pada 14/01/2017 lepas. Dah 2 minggu jugak la entry ni terperuk dan tak ber’hapdate’. Kisahnya, otomen dijemput untuk menghadiri dan merasai satu pengalaman yang sangat best dan menarik di VR Lab SS2, Petaling Jaya.

c360_2017-01-14-13-01-22-854

Korang pernah tak main games secara realiti? Korang teruja tak kalau otomen cakap yang otomen dah merasai pengalaman bermain games seperti berada di realiti? Memang korang tak akan percaya kan selagi otomen tak tunjuk bukti kehadiran otomen ke situ. Ekekeke

c360_2017-01-14-13-32-56-323

Peranti yang digunakan untuk menghubungkan korang di realiti dengan permainan video games di alam maya dan akan dapat merasakan satu kelainan dari kehebatan setiap teknologi canggih tersebut. Okay…kalau korang rasa mampu untuk memilikinya, satu set lengkap VR ini berharga RM13,800. Otomen memang berhempas pulas la kalau nak dapatkannya dengan kerja kilang tuh.

c360_2017-01-14-13-19-13-656VR Lab ni ditubuhkan pada tahun 2012. Ia merupakan yang pertama menyediakan Room-Scale Virtual Technology buat kaki games yang sangat excited nak mencubanya. Tengok saja ruang bilik di atas tu. Kalau tak silap otomen yang ini untuk single-player.

c360_2017-01-14-13-32-32-525

Pilihan games yang sangat banyak buat korang. Korang boleh pilih dan main sehingga termuntah hijau. Hehehe… Otomen macam biasa memilih games “Tembak-Tembak” atau senang citer War Games la kan. Memang best sangat otomen rasa kat dlaam tu.

c360_2017-01-14-13-50-53-780c360_2017-01-14-13-36-23-831Amacam? Ade gaya tak otomen dengan peranti VR yang awesome ni. Dah macam Robocop lak kan. Hehehe… Dengan penuh khusyuk dan focus otomen bermain games. Pergerakan sehingga 360 darjah membuatkan otomen rasa seperti sedang bersenam di Gym. Korang yang selalu ke Gym, tidak perlu ke sana lagi. Cukup hanya ke VR Lab, korang akan rasa sama iaitu lemak-lemak tepu di badan korang terbakar dengan aktiviti pergerakan 360 darjah ini.

c360_2017-01-14-13-01-43-127

VR Lab juga menawarkan pelbagai pakej untuk korang yang ingin buat birthday party, gathering with friends or family dengan satu kelainan sambutan majlis bersama VR. Mereka yang hadir pasti akan teruja dan berasa sangat gembira dengan surprise party yang korang buat. Tidak dilupakan juga yang mana VR Lab juga boleh membuat “Photo Booth”  di setiap majlis resepsi korang sama ada perkahwinan atau hari jadi. Semuanya ada disediakan. Hanya tetapkan tarikh dan buat pembayaran. Para tetamu pasti terpegun dengan VR Booth.

team-blogger

Ok… Kalau nak tahu info yang lebih lanjut mengenai VR Lab Malaysia, bolehlah hubungi seperti tertera di bawah:
Alamat : 24, Ground Floor, Jalan SS2/61, 47300 Petaling Jaya, Selangor.
Tel No :
016-8787321 Jack Ting
016-3118325 Carina
Laman web :http://www.vrlab.my/
Facebook :http://www.facebook.com/vrlab.experience
VR Lab juga terdapat cawangan lain yang boleh korang kunjungi iaitu di :
  1. Publika SS 2
  2. Bandar Sunway
  3. Manjalara, Kepong
  4. Kota Damansara
  5. Wangsa Maju
  6. Publika
JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MERASAI SENDIRI PENGALAMAN YANG SANGAT BERBEZA DENGAN VIRTUAL REALITY (VR). KORANG PASTI TERUJA !!!
Advertisements

One thought on “VR Lab Menjanjikan Kelainan Buat Peminat Games

  1. carinayeoh says:

    Terima Kasih kerana sudi datang! Hope you enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: