Teroka Malaysia Hanya RM99 Sahaja!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca blog lifestyle Otomen Taro dan juga rakan-rakan sekalian. Mana lokasi di Malaysia pilihan korang kalau datang untuk bercuti atau sebarang urusan? Pasti korang akan cari yang senang akses dengan public transport dan lokasi yang strategik seperti banyak tempat beli belah dan tempat makan sedap-sedap juga.

masOtomen pada mulanya tak tahu tempat mana yang otomen nak pergi. Tapi bila dapat tahu Malaysia Airlines sedang menjalankan promosi “Teroka Malaysia Hanya RM99“, Alhamdulillah rezeki otomen nak bawa isteri meneroka Malaysia.

booking

Otomen citer kat sini bukan saja-saja nak promote taw tapi otomen sendiri dah nikmati pakej-pakej yang diberikan oleh syarikat-syarikat besar seperti ini. Ia memang sangat-sangat berbaloi dan dapat mengurangkan bajet percutian korang. Kalau korang nak tahu, otomen dan leya bercuti dan berjalan hampir setiap minggu itu bukanlah memerlukan modal yang besar. Bila pandai kita mencari sesuatu yang murah tetapi nampak elegan dan baik, kami akan gunakannya. Hehehe…

Jadi, untuk korang dapatkan promosi terhangat dari Malaysia Airlines ni, boleh klik pada paparan di bawah.

mas-2Promosi tamat pada 07 Februari 2017. Rebut peluang selagi masih ada!

 

Advertisements

2 thoughts on “Teroka Malaysia Hanya RM99 Sahaja!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s