Impian Birthday Sempena Ulangtahun Ke-2 ShopBack!

2

09/03/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog lifestyle Otomen Taro dan rakan-rakan sekalian. Okay, kali ni otomen diberi peluang untuk memilih apa yang otomen nak dari beribu laman web online di Malaysia sempena Win A Wish! dari ShopBack.

Wishlist No 1:- Otomen teringin nak menikmati pemandangan di Pulau Perhentian yang sangat cantik dan menyamankan. Best kan bila dapat bawak isteri tercinta menikmati pemandangan indah di Pulau Perhentian ni.

Wishlist No 2:- Memandangkan Puan Otomen ni minat sangat nak travel ke Korea, jadinya otomen bercadang untuk memilih impian otomen kedua meneroka negara orang di Korea Selatan.

Wishlist No 3:- Okay…Impian untuk birthday otomen yang ketiga ialah GoPro. Hmmm…memang Otomen dan LeYa teringin sangat nak memilikinya sebab kami dah mula aktif dengan aktiviti-aktiviti blog. Jadi, bila kami travel ke sana sini dan untuk memudahkan kami merakam detik gambar yang cantik dan indah, kami memerlukan GoPro yang senang dibawa ini.

Wishlist No 4:- Otomen memang suka bile tengok skrin tv besar. Macam puas je rasa. Nak beli, otomen belum ade kemampuan lagi. Jadi, otomen berhasrat lah kepada pihak ShopBack menjadikan impian otomen ini kenyataan.

Wishlist No 5:- Ni lak otomen nak sebab kesian kan isteri otomen yang setiap hari kene basuh baju pakai tangan. Naik merah2 tengok tangan Puan Isteri. Impian hari jadi otomen ni untuk dihadiahkan kepada isteri otomen tersayang.

Okay…cukup lah 5 impian hari lahir otomen. Kang banyak2 tak terlarat lak nak muntah tengok permintaan otomen kan. Hehehe

Now… Otomen ajar korang macam mana nak berbelanja dengan ShopBack ni. Jangan segan-segan atau malu untuk klik link yang otomen berikan. Then, korang boleh lah daftar dan gunakan seperti biasa macam mana korang membeli belah secara online. Kat dalam tu ada lebih 5– merchants yang boleh korang pilih. Antaranya Lazada, Zalora, FoodPanda, Uber, Qoo10, Booking.com. Semua ada lah taw!

Selain tu, korang boleh dapat lagi pulangan tunai dengan setiap pembelian dan diskaun sedia ada yang ditawarkan. Best kan?? Walaupun ShopBack ni beribupejabat di Singapura, tapi korang jangan risau. Sebab semua kaedah pembayaran boleh dilakukan melalui bank tempatan. Memang terbaik dan sangat teruja otomen nak bershopping.

Jadi, Jangan ketinggalan untuk turut serta bershopping secara online di Laman ShopBack! sekarang ye.

Advertisements

2 thoughts on “Impian Birthday Sempena Ulangtahun Ke-2 ShopBack!

  1. shahida says:

    Terbaik..semoga dapat mencapai semua impian tu, aamiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: