Celgynic Gold – Rahsia Lelaki Perkasa

Leave a comment

21/03/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Kecoh sekarang sana-sini berkata tentang macam mana nak bagi bertenaga pabila banyak tugasan dan kerja yang perlu diselesaikan. Nak lebih dekat lagi, macam otomen. Pagi pergi kerja, petang join aktiviti blogging dan malam update entry di blog. Memang sangatlah padat kerjaya otomen sekarang kan.

Tapi korang pasti teruja kan macam mana otomen boleh lalui semuanya dengan senang hati tanpa merungut. Yeah!! Jangan Merungut Dikala Menerima Rezeki. Nanti rezeki lari, kan dah menyesal. Rezeki datang tidak diduga. Pemberian Allah kepada hambanya yang selama ini bersabar dan istiqomah melakukan kerja sangatlah otomen bersyukur.

Produk Kesihatan Rahsia Lelaki Bertenaga dan Gagah Perkasa Paling Berkesan Di Dunia

Okay… Actually Celgynic ni dah lama dikeluarkan. Tapi rumusan yang terbaru ni telah di upgrade dan ia lebih hebat dan lebih bagus untuk kesihatan dan kecantikan.

Celgynic ni juga tidaklah 100% untuk lelaki. Golongan wanita juga boleh mengamalkannya. Sangat lah boleh jimat kan. Beli 1 botol boleh kongsi 2 orang.

Apa kebaikan dan keistimewaannya sehingga membolehkan lelaki lebih bertenaga bila mengamalkannya. Jom kita tengok di sini.

Kebaikan dan Keistimewaan Celgynic Gold

  1. Meningkatkan prestasi kelelakian dan kesihatan keseluruhan
  2. Memberi kesan yang menakjubkan (Saiz dan ereksi – selepas 3 hari pengambilan)
  3. Memberi tenaga, anti penuaan, meningkatkan system imuniti tubuh dan daya ingatan
  4. Menyelesaikan masalah kolesterol, jantung, pinggang, rambut dan kulit
  5. Mempercepatkan proses baik pulih sel untuk luka dalaman dan luaran
  6. Mengimbangi tekanan darah tinggi dan darah rendah
  7. Mengawal paras gula dalam darah

Celgynic Jika Diambil Untuk Jangkamasa Panjang, Dapat:-

  1. Memperbaiki, memperbaharui dan menyusun semula membrane sel organ badan untuk memudahkan penyerapan nutrient dan oksigen lalu menguatkan kesihatan serta tenaga sel badan.
  2. Merendahkan tahap kolesterol, tekanan darah dan melancarkan system peredaran darah.
  3. Makanan penguat otak yang baik untuk mengaktifkan sel-sel otak, system saraf, memperbaiki daya ingatan.
  4. Mencegah keguguran rambut, awet muda dan menghilangkan bintik-bintik hitam serta menyerlahkan kejelitaan
  5. Mempercepat penyembuhan luka pada bahagian luar kulit
  6. boleh digunakan secara luaran untuk luka akibat terlecur, terbakar, tercedera, ruam dan sebagainya.

Cara Pengambilan Yang Berkesan:

☆ Celgynic Gold disarankan untuk diambil sebanyak 4-6 biji 2 kali sehari
 3 tahun keatas 1 biji sehari
 36 tahun kebawah 2 biji pagi dan 2 biji malam
36 tahun keatas 4 biji pagi dan 4 biji malam
Pesakit jantung 6 biji pagi dan 6 biji malam
Ambil selepas makan pada waktu pagi dan malam

Testimoni Celgynic Gold Yang Memang Best dan Awesome dari Pelanggan

HARGA SEBOTOL CELGYNIC GOLD (120 BIJI)

RM 153 SM / RM 155 SS

POSTAGE RM 8 SM / RM 11 SS

HUBUNGI OTOMEN TARO UNTUK TEMPAHAN SEKARANG !!!

IA PASTI BERBALOI-BALOI DAN AKAN REPEAT LAGI BILA KEHABISAN STOK.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: