Shopping Online Murah di EZBUY.MY

2

29/03/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada semua pembaca setia blog lifestyle otomen taro dan rakan-rakan blogger. Shopping Online? Siapa dekat sini obsess dan gila sangat dengan shopping online, sila buka mata besar-besar dan angkat tangan.. Jeng…Jeng…Jeng… Korang pasti akan lebih seronok membeli belah dengan ezbuy.my. Zaman Internet dihujung jari, semuanya hanya di depan komputer sahaja. Tak perlu nak keluar dah. Jimat masa dan tenaga gitu.

APA ITU EZBUY?

Ezbuy adalah sebuah laman web yang menjual pelbagai barangan mengikut kategori seperti pakaian wanita, pakaian lelaki, kasut, beg&aksesori, produk kecantikan & kesihatan, peralatan rumah & dapur, peralatan pejabat, barangan automotif dan banyak Korang boleh pilih je mana-mana mengikut apa yang korang nak shopping..

Tengok pada gambar di atas ni. Banyak kan kategori yang ada. Kalau korang nak tahu… terlalu lah banyak yang boleh kita lihat produk dan barangan di website Ezbuy ni. Setiap hari akan bertambah beratus-ratus dan beribu-ribu barangan di website Ezbuy ni.

Di sini juga korang boleh pilih untuk barangan yang berjenama mengikut harga. Ada yang murah dan ada juga yang mahal sedikit. Walaupun mahal, barangannya berkualiti dan berbaloi jika membelinya. So, pandai-pandai lah korang untuk memilih ye. Yang penting membeli belah mengikut keperluan ye.. Jangan ikut nafsu tau.. Haha…

APA YANG BEST SHOPPING DI EZBUY?

Korang akan rasa lebih seronok di Ezbuy dengan satu tarikan istimewa untuk korang. Kos penghantaran hanya RM8.80 (unlimited parcel size & weight) pada servis yang dinamakan PRIME.

APA ITU PRIME?

Prime adalah satu program keahlian yang amat membantu dan memudahkan kita berbelanja dengan begitu untung sekali dimana kita boleh shopping beratus-ratus atau beribu-ribu produk tanpa perlu bimbang tentang kos penghantaran.

Otomen mengucapkan ribuan terima kasih tidak terhingga pada pihak ezbuy kerana menjemput otomen dalam “Blogger Meet & Greet” workshop pada 25 Mac 2017 di Glomac Damansara.

Rezeki otomen pada hari itu mendapat cabutan bertuah berupa Steam Ironing Machine yang membuatkan Puan LeYa senyum lebar pabila otomen menerima hadiah itu. Hehehe

Jangan lupa register dulu akaun ezbuy ye. Untuk keterangan lanjut, boleh ke:
Hotline: +603-27803898
Operation Time:
Monday – Friday: 
10:00am to 6:00pm /
Saturday: 
10:00am to 2:00pm
(Sunday& Public Holiday close)
Advertisements

2 thoughts on “Shopping Online Murah di EZBUY.MY

  1. karento says:

    Payung sy skit otomen taro ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: