JOM CARI KERJA 2017

4

04/04/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca setia blog lifestyle otomen taro dan rakan-rakan blogger sekalian. Memandangkan zaman sekarang ni susah untuk mencari kerja, otomen cuba membantu korang untuk mencari kerja yang sesuai dengan kelayakan korang.

JOM CARI KERJA KOSONG 2017

Di sini otomen sertakan 10 senarai jawatan kosong untuk korang buat pilihan mengikut kelayakan korang yang ada. Nak lebih details mengenai kerja yang ingin anda pohon itu, boleh klik pautan pada setiap gambar mengikut katergori jawatan korang. Jom cari kerja menambah pendapatan keluarga ye.

Inshaa Allah dilain masa, otomen akan kongsikan lagi jawatan-jawatan kosong yang ada dalam Negara Malaysia kita ini. Tak susah pun sebenarnya nak cari kerja cuma kena rajin dan tekun ye. Jangan malas2. Macam mana sesebuah organisasi tu nak ambil korang kalau malas. Dari awal pencarian kerja dah malas, nanti dah mula kerja pun malas. Buat marah boss je nanti. Hehehe

Semoga perkongsian dari otomen ni memberi manfaat kepada korang yang sedang mencari kerja.

Advertisements

4 thoughts on “JOM CARI KERJA 2017

  1. karento says:

    Tq otomen taro.. Harap2 lps ni dpt cari kje same2..

  2. Shahida says:

    Tq share this info..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,957 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: