Emergency Beauty Kit dari SHOPPINKBOXCEREAL Buat Anda Jadi Cantik

Leave a comment

13/04/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepad semua pembaca blog lifestyle otomen taro dan juga rakan-rakan blogger sekalian.

Kecantikan dan wanita adalah satu kelengkapan yang tak boleh dielakkan lagi. Wanita memang memerlukan kecantikan untuk lebih berkeyakinan, berdaya saing dan bersemangat. Jiwa wanita sejak dari azali lagi memang sudah obses kepad benda-benda cantik. Dalam dunia yang serba moden kini, banyaklah produk-produk kecantikan berada di pasaran. Tetapi??? Korang tahu tak cara dan bagaimana untuk memilih produk yang baik dan berkesan untuk kulit korang??

Kadang korang perasan kan di dada-dada akhbar atau di media sosial, seseorang membuat pengakuan kulit wajahnya seperti disimbah asid apabila menggunakan produk kecantikan dan skincare yang berlambak di pasaran. Tanpa rujuk pada pakar, mereka membeli ikut suka hati. Otomen nak ingatkan ni… Jangan ye! Nanti rosak muka tu.

So…. pada peminat tegar kecantikan dan skincare, korang tak perlu risau lagi. SHOPPINKBOXCEREAL akan membantu anda dalam penjagaan kulit wajah anda.

Dari tadi dok bercakap tentang SHOPPINKBOXCEREAL. Apa tu??? Meh sini otomen jelaskan la sedikit apa yang otomen faham..Hehehe

Pengasas Pink Box Cereal, Puan Shafiqah Shafie

Puan Shafiqah bersama suami, Encik Iylia Fahmi

SHOPPINKBOXCEREAL ni sebenarnya diasaskan pada bulan Ogos 2016 oleh Malaysian Beauty Influencer, Puan Shafiqah Shafie. Pada mulanya, beliau hanyalah berkongsi mengenai produk yang digunakan di akaun instagram dan youtube milik beliau. Kemudian, ramai follower yang bertanyakan cara bagaimana beliau menjaga kulit dan produk yang digunakan, maka tercetuslah idea penubuhan Pink Box Cereal ini.

Actually, produk yang dijual kepad pengguna adalah specially chosen and worn by Shafiqah Shafie herself. Sebelum produk dijual, Shafiqah sendiri akan menggunakannya terlebih dahulu samaada ia berkesan atau tidak. Penjualan sebanyak 100 emergency beauty kit pada setiap minggu telah memberikan nafas baru kepada Shafiqah untuk terus melangkah dengan baik tanpa menoleh ke belakang lagi.

Pada 01 April 2017 bertempat di Disenar Space, Taman Sri Rampai, satu LAMAN WEB RASMI SHOPPINKBOXCEREAL telah dirasmikan dan ia merupakan Malaysian skincare and cosmetics e-commerce company that produces the first #emergencybeautykit in Asia!!

Turut dimeriahkan lagi dengan aktiviti Manicure. Tengok Puan LeYa kite ni… Amboi3x.. suka ye dapat buat manicure..hehe..

SHOPPINKBOXCEREAL ini adalah jenama pertama di Malaysia yang menghasilkan EMERGENCY BEAUTY KIT. Setiap pelanggan boleh membeli pelbagai produk samada dari tempatan mahupun luar negara. Dan, ia akan disertakan sekali dalam box #emergencybeautykit ini.

Best kan!!! Mudah dan ringkas je untuk korang bawak ke mana sahaja alat makeup korang. Kiranya box #emergencybeautykit ni macam penyelamat kulit korang la.

Antara jenama yang terdapat di SHOPPINKBOXCEREAL ialah:-

  • TRUE ISLAND
  • ARGANIA
  • OHMOSTWANTED
  • HOPE GIRL
  • DOTTSY
  • COCOMESS
  • HERMOSA BY BELINDA
  • ALYSA
  • SHEE BEAUTE
  • NADRE
  • CELEBRITY SERUM
  • LANNA COSMETICS
  • TOUCHMINERALS (ULU KLANG)
  • PINKBOXCEREAL BEAUTY

Puan Shafiqah juga ada menyediakan satu kelas kecantikan kepada yang berminat untuk belajar tentang beauty and skincare products. Semakin hari semakin ramai pelajarnya yang ingin belajar tentang kecantikan. Lebih kurang seramai 600 orang yang telah mendaftarkan diri. Jadi, korang yang berada di luar sana… Tak perlu takut lagi untuk memilih produk kecantikan dan skincare. Puan Shafiqah akan mendidik korang bagaimana untuk memilih produk beauty and skincare yang terbaik untuk kulit korang.

Nak tahu lebih lanjut, jom layari laman web dan sosial media di bawah:-

LAMAN WEB RASMI: 

www.shoppinkboxcereal.com

 
INSTAGRAM RASMI:
www.instagram.com/shoppinkboxcereal
 
FACEBOOK RASMI: 
www.facebook.com/pinkboxcereal
YOUTUBE PINK BOX CEREAL
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,957 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: