Selamatkan Kereta Anda!

Leave a comment

20/04/2017 by ZoL aka Otomen Taro

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca setia blog lifestyle otomen taro dan rakan-rakan blogger sekalian.

Hari ni otomen nak bagitahu sikit tentang kehebatan minyak pelincir enjin yang super power ni. Semestinya korang sedang mencari minyak pelincir yang sesuai untuk kenderaan korang kan?? So meh tengok dan baca sini.

CIRI-CIRI JTX 1000 GOLD

Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum pada suhu tinggi sambil melindungi piston serta mengawal dan menyingkirkan enapan.. Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan..
CIRI-CIRI ISTIMEWA
  • Memberikan kuasa dan prestasi optimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan yang ekstrim.
  • Diperkuat dengan EP/AW.
  • Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh.
  • Memberikan perlindungan anti enapan,anti karat,dan anti oksidasi yang lebih baik.

*Pengubahsuai geseran yang lebih cekap untuk penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik.

*Pelincir yang berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar.

*Menepati ataupun melebihi API SN/CF

JTX 1000 GOLD SESUAI UNTUK :


Minyak pelincir JTX ini sangat disyorkan untuk SEMUA jenis kenderaan berenjin PETROL dan DIESEL. Tidak kiralah ia kereta, motor, bas waima lori. Semua jenis kenderaan boleh menggunakannya. Dan, yang penting ia tiada kesan sampingan. Malah memberi prestasi lebih terhadap enjin korang.

APA KELEBIHAN MENGGUNAKAN JTX 1000 GOLD INI??

  • Menjimatkan PETROL 10% – 20%
  • Meningkatkan kuasa enjin 20% – 30%
  • Memanjangkan jangka hayat enjin
  • Penukaran (servis) minyak melebihi 10,000km
  • Membolehkan pergerakan enjin yang lebih STABIL dan SENYAP

TESTIMONI PENGGUNA JTX 1000 GOLD

Masih tak percaya lagi??? Kalau nak lebih percaya kena lah cuba sendiri kan…

Owh ye!!! Kat mana nak dapatkan minyak pelincir JTX 1000 ni?

Untuk korang yang betul-betul berminat, boleh beli dengan Otomen Taro sendiri. Lebih laju dan pantas Otomen hantar.

WhatsApp je otomen di 012-2910704

Cepat !!! Jangan biarkan Kenderaan Anda Rosak !!! Bertindak Segera dengan Menghubungi Otomen Taro Untuk Sihatkan Kenderaan Anda !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Its Me! Otomen Taro

Travel and Lifestyle Blogger | Food Blogger | OnlinePreneur | Review Product

Klik Sini!

Jom Shopping Di Sini

Archives

Group LeYa Blog

Blogger Area

Blog Stats

  • 7,875 hits

Visitors

Flag Counter

eQuban

Qurban & Aqiqah di Kemboja

300 x 250
%d bloggers like this: