Shake Me: Kurus Dengan Soya dan Garam Buluh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca setia blog lifestyle otomen taro dan rakan-rakan blogger sekalian.

Hari ni otomen nak perkenalkan pula produk yang baru untuk kurus. Kalau sebelum ini, otomen ada kongsikan Min Kaffe yang juga ade garam buluh dan boleh menurunkan berat badan. Malangnya bila tiba malam ramai yang tidak mahu mengambilnya sebab takut tak boleh tidur malam. So, hari ini otomen ceritakan pula produk yang juga ade garam buluh tetapi dicampur dengan kacang soya.

Shake Me adalah produk baru yang otomen akan ceritakan. Ia mampu membantu korang-korang semua yang ingin kurus, lebih-lebih lagi nak menjelang raya Aidilfitri ni.

Rasa dia??? Memang sangat sedap!!! Rasa vanilla dan sangat mengenyangkan kerana ada serat tinggi fiber. Ditambah lagi dengan khasiat garam buluh didalamnya. So, memang akan mengurangkan selera makan korang dan sistem pencernaan korang akan bertambah lancar.

Memang tak dinafikan khasiat garam buluh sangat banyak. Tetapi nak ambil minum macam tu sahaja memang tak lah kan. Rasanya yang ummppphhh…. Perghhhh… boleh terkentut cirit minumnya. Jadinya, pihak syarikat telah Berjaya memberikan kita khasiat garam buluh dalam minuman kopi dan soya. Memang tersangat lah rugi kalau korang tak mencubanya.

Nak teruja dan lebih berkesan amalkan minum Shake Me ni pada waktu pagi dan malam. Ianya memang sangat sedap dan korang pasti akan terus consume minum. Sebab kadang-kadang ada sesetengah produk kurus, rasa dia tak berapa nak sedap, jadi nak konsisten tu ade rasa berat hati lah sikit kan. Tapi dengan shake me, korang jangan risau!!! Gerenti puas hati

Banyak cakap pulak otomen hari ni kan. Korang mesti lah nak tahu apa khasiat ramuan shake me ni kan. Meh sini, follow cerita otomen ni rapat-rapat. Baca dengan penuh teliti dan fahamkan elok-elok. Korang kan nak kurus! Kena tahu khasiat ramuannya dulu.

Harga Normal: Sekotak (20 sachet) = RM118
Harga Promosi Menjelang Ramadhan ni, Otomen nak bagi
 Bukan RM118.00
Tetapi HANYA RM110 SAHAJA !!! 
(Postage: RM7 SM / RM10 SS)

 

Nak order atau tahu lebih lanjut;
Hubungi Maklumat di bawah ini
WhatsApp / SMS / Call : Faizol a.k.a. Otomen Taro 012-2910704
Facebook: http://www.facebook.com/faizol.otomentaro
Facebook Page: http://www.facebook.com/lesazaboutiqueandcafe
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s