Rumah Kayu Melayu Melaka Ini Antara Homestay ‘Cool’ Anda Boleh Sewa Pada Harga RM150

Zaman sekarang ni bukan senang kan nak jumpa rumah kayu klasik. Di sini, otomen tampilkan contoh rumah kayu Melayu di Melaka yang mempunyai rekaan interior yang sangat menarik dengan gabungan elemen Melayu klasik bercampur suasana moden.

Memang sangat cantik untuk korang yang ingin bercuti dan menenangkan fikiran. Ketenangan homestay yang cantik dan bersih serta lokasinya di kawasan perkampungan memang memberi satu ketenangan dalam diri korang yang berkunjung ke sini.

Ada disediakan juga kolam renang untuk anda berendam puas-puas. Memang lawa betul view tempat ini.

Ada juga disediakan basikal untuk korang ronda-ronda kawasan sekitar kampung. Serius best giler!!

Ruang santai untuk para tetamu lepak pun sangat bersih dan kemas.

Disertakan dengan suasana nature dan mengekalkan konsep rumah kayu yang pasti menarik minat para tetamu yang menyewa homestay ini.

Ruang tidur yang simple tapi kelihatan kemas dan elegan. Memang betul3x rest ni kalau bercuti di sini…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s