Filed under Fotografi

Photoshoot Terbaik di Shah Alam

Photoshoot Terbaik di Shah Alam

Assalamualaikum semua otomen ucapkan… Tak sempat nak shoot masa Raya Aidilfitri hari tu? Jangan risau! Korang masih ada masa di Aidiladha ini. Tak salah kan kalau kita nak bergambar sebagai kenangan di satu-satu majlis yang membolehkan kita ingat momen indah tu. Jadi, otomen nak bawakan korang satu tempat photoshoot terbaik yang korang boleh dapatkan di … Continue reading

Menerokai Pameran Fotografi Islamik “Al-Jamal: The Beauty of Islam in Malaysia”

Menerokai Pameran Fotografi Islamik “Al-Jamal: The Beauty of Islam in Malaysia”

Malaysia mempunyai lebih beratus pakar fotografi yang mampu menghasilkan karya gambar yang sangat cantik dan unik di setiap pameran yang dianjurkan. Melalui akses yang semakin mudah masa kini iaitu media sosial yang semakin berleluasa, menjadikan ahli fotografi lebih berkualiti dan mudah untuk mempamerkan karyanya secara percuma di media online. Dan telah banyak juga institusi-institusi pengajian … Continue reading

Backpacking Kampung Bongsu Farmstay, Pahang

Backpacking Kampung Bongsu Farmstay, Pahang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca blog lifestyle otomen taro dan juga rakan-rakan sekalian. 2 hari 1 malam di Kampung Bongsu Farmstay, Pahang. Dari Genting Highlands, otomen dan leya terus ke Kampung Bongsu Farmstay. 2 hari travel ke sana. Ok lah tu kan setakat nak melawat kampung rakan baik otomen di situ. Kalau nak explore negeri Pahang … Continue reading

Lepak-Lepak di Genting Highlands

Lepak-Lepak di Genting Highlands

Assalamualaikum… Alkisahnya Otomen mengajak isteri tercinta, LeYa untuk ke Genting Highlands bagi menenangkan fikiran yang kusut. hehehe… Lagi pula, kami dah lama tak ke sana. Kiranya ni macam honeymoon yang entah ke berapa kali la ni. Dalam perjalanan, LeYa tak habis-habis dengan selfienya. Almaklumlah kerenah perempuan. Tapi kadang-kadang otomen pun sama.. Hahahha… Sampai di pertengahan … Continue reading

Kembara Media FELCRA Berhad 50 Tahun

Kembara Media FELCRA Berhad 50 Tahun

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Baru-baru ini, Otomen berkesempatan menyertai satu program konvoi Kembara Media bersama Felcra Berhad ke Lumut, Perak sempena jubli emas ke-50 tahun. Bersama isteri, LeYa dan juga rakan-rakan Geng Hai Blogger! dan media yang lain, Otomen rasa sangat bertuah kerana turut serta dalam kembara tersebut. Kembara Media bersama Felcra Berhad ini berlangsung … Continue reading

Road Tour Freeletics Ke Segamat,Johor

Road Tour Freeletics Ke Segamat,Johor

Assalamualaikum… Lama juga Otomen tidak bersiaran dalam blog ni. Hari ini, setelah hampir 4 bulan tidak menulis, Otomen cuba untuk meluangkan kembali menulis di sebalik blog buruk Otomen. ***************************************** ROADTOUR TEAM #CORE2BEFIT FREELETICS KE SEGAMAT, JOHOR Pada 27 Ogos yang lalu, Otomen bersama LeYa, isteri Otomen telah diberi kesempatan untuk membuat liputan berkenaan sukan freeletics … Continue reading