Filed under Lawak

Gelagat 5 Haiwan Menyanyi

Gelagat 5 Haiwan Menyanyi

Assalamualaikum… Gorilla Menyanyi? Belum Tengok Gelagat Member- Member Dia Lagi..Seyes Kelakar Wei! Pernah tak tengok gorilla, gajah, buaya dan haiwan-haiwan lain menyanyi? Kelakar habis ni! Kecoh bila ada pertandingan tunjuk bakat ni.. hanya terdapat dalam ‘Sing’! 5 Haiwan Dengan Suara Hebat Korang Tak Boleh Lepaskan Bila Tengok Filem ‘Sing’ Terbaru Ini. Jom tonton dan bergelak tawa, … Continue reading

Hero Datang Lagi

Hero Datang Lagi

Assalamualaikum and Good Night everybody… Huiisshhhh… lame bebeno otomen tak ngapdate belog ni ye.. hehe.. kesibukan melanda.. dan kemalasan juga melanda.. Apa pun tak boleh ye tak… Otomen malam-malam ni takde cerita menarik nak disampaikan. Sengaja la malam ni terajin bukak PC and check belog ni. dah lame sangat tak jenguk nye. Kang lame sangat … Continue reading

Kisah Jenaka Suami Isteri : Rebut Remote Control

Hai semua… Bertemu lagi dalam Ini Blog Aku Punya. Blog santai yang direka khas untuk aku berbicara di sini. Okay..kali ni aku nak kongsikan lawak jenaka yang aku baca dari blog-blog lain. Kisah Jenaka Suami Isteri Sepasang suami isteri sedang berebut remote tv. Si suami suka tengok bola, manakala si isteri suka tengok rancangan masak2. … Continue reading

Apabila perkataan “Kentut” diterjemahkan ke English

Hola guys and girls… Long time no see you… Today, I want to post some joke… Perrggghhhh…. ZoL speaking syiiooott… Puuuiii…sialll laaa… Hahaha… Am I rite… I don’t think so… Hahaha… Wokeyhh… Now let me introduce about “Lawak Antarabangsa” terbaik dari ladang dan laut… Adin : Kentut dalam Bahasa Inggeris apa cikgu? Cikgu : Wind … Continue reading

“Shampoo, Sabun dan Ubat Gigi Baba”

Hari ni terpanggil lagi untuk aku menulis cerita di blog ni… Tapi semasa aku jalan2 baca entri di blog kengkawan, aku ade terbaca satu kisah lawak.. Dan aku pun mendapat satu idea untuk menulis entri untuk November ini… Kisahnya begini…. Seorang salesman sedang mempromosikan produk perusahaannya kepada seorang pelajar kolej. Dia menanyakan pertanyaan tentang produk … Continue reading

Lame nau wa tak update blog…

Assalamualaikum…. (baik nau wa bg salam… biase la kan…kite org islam..) Ape wa nak cakap kat sini ye malam ni… wa memang dari awal lagi dah bagitau wa tak tau nak tulis ayat2 power ni.. wa belasah jer bro…janji wa hepi der… hahahaha… wa sesuka ati je tulis kan.. ape pun wa tak tau… Ape … Continue reading