Filed under Produk Review

Nikmati Ais Krim Pilihan Ramai

Nikmati Ais Krim Pilihan Ramai

Waaallllaaaa weeyyyhhhh…. Sekali dapat makan ais krim time panas-panas ni pasti sedap dan seronok kan? Korang teringin tak nak makan ais krim buatan sendiri yang lembut dan gebu serta menepati citarasa korang yang memang tengah haus dek keterikan panas matahari sekarang ni? Jom… Otomen bawakan korang dengan satu jenama ais krim yang rasanya tidak asing … Continue reading

Tampil Kurus Seawal 7 Hari

Tampil Kurus Seawal 7 Hari

Okay…. Otomen tahu ramai di kalangan pembaca blog sekarang ini inginkan tips dan nasihat serta produk yang boleh kurus, cantik dan sihat. Siapa yang tak nak kurus kan? Bila badan kita dah ideal, penampilan kita juga turut berubah. Orang ramai pun mula menyenagi kita. Dan, kita pun lebih berkeyakinan dalam melakukan sesuatu perkara. Tapi, takde … Continue reading

Tanggal Bulu dengan Norah Organic Hair Removal

Tanggal Bulu dengan Norah Organic Hair Removal

Adakah korang pernah mengalami masalah dengan bulu yang banyak dan mengganggu penampilan diri korang? Bagi kaum perempuan masalah bulu-bulu roma yang muncul di kawasan yang terbuka seperti tangan, muka dan kaki pasti akan membuat penampilan diri terganggu. Jeng… Jeng… Jeng… Otomen nak perkenalkan satu produk terbaik dari ladang iaitu┬áNORAH Organic Hair Removal yang dikatakan membuang … Continue reading

Shinju Pearl’s Raikan Bloggers Day

Shinju Pearl’s Raikan Bloggers Day

Nama yang tidak asing lagi di bibir wanita adalah perhiasan diri dari laut ini iaitu mutiara asli. Malah, bukan setakat wanita sahaja, lelaki juga boleh dapatkan beberapa perhiasan diri dari Shinju Pearl’s. Shinju Pearl’s merupakan sebuah organisasi yang menjalankan jualan perhiasan mutiara asli dari laut yang telah diperkenalkan pada tahun 2004 oleh pengasas. Christina Koh. … Continue reading

Photoshoot Terbaik di Shah Alam

Photoshoot Terbaik di Shah Alam

Assalamualaikum semua otomen ucapkan… Tak sempat nak shoot masa Raya Aidilfitri hari tu? Jangan risau! Korang masih ada masa di Aidiladha ini. Tak salah kan kalau kita nak bergambar sebagai kenangan di satu-satu majlis yang membolehkan kita ingat momen indah tu. Jadi, otomen nak bawakan korang satu tempat photoshoot terbaik yang korang boleh dapatkan di … Continue reading

Keselamatan dan Kesihatan (OSH) Untuk Pengamal Media

Keselamatan dan Kesihatan (OSH) Untuk Pengamal Media

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog Otomen Taro dan juga rakan-rakan blogger sekalian. Organisasi media disarankan untuk melaksanakan satu program “Safety Passport” atau passport keselamatan kepada semua pengamal media seperti yang telah digunakan oleh industri petroleum dan syarikat-syarikat besar lain. Menurut Pengerusi Institut Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Negara, NIOSH, Tan Sri Lee Lam … Continue reading

Tudung Bawal Terkini Di Ameena Collection

Tudung Bawal Terkini Di Ameena Collection

Mencari rekaan tudung bawal terkini dan cantik? Fesyen tudung bawal terkini dan cantik ini kini boleh didapati secara online di Ameena Collection. Macam-macam jenis tudung bawal boleh anda dapati di sini. Antaranya ialah Bawal Satin Nayla Dan Layla, Bawal Ruffel, Bawal Pucci dan banyak lagi. Memang menarik dan cantik-cantik sangat! Tudung Bawal Rekaan Terkini & … Continue reading

Tonton Teater Dendam Maharani di Kuala Lumpur

Tonton Teater Dendam Maharani di Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog travel dan lifestyle otomen taro dan juga rakan-rakan blogger sekalian. Buat julung kalinya pada tahun ini otomen menonton pementasan teater di panggung Kompleks JKKN Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Peluang yang tidak patut disia-siakan. Terima kasih otomen ucapkan pada Bro Framestone dalam kesudian memberi jemputan yang amat bermakna … Continue reading

Jom Bercuti Ke Bangkok Dengan Tawaran Menarik Dari Expedia

Jom Bercuti Ke Bangkok Dengan Tawaran Menarik Dari Expedia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca setia blog travel dan lifestyle Otomen Taro dan juga rakan-rakan blogger sekalian. Bangkok adalah ibu negara dan bandar yang paling ramai penduduk di Thailand. Dikatakan dalam bahasa Thailand, ia dikenali sebagai Krung Thep Maha Nakhon yang membawa maksud “bandar para bidadari” atau “city of angles“. Bandar ini meliputi … Continue reading

Meet & Greet Dhany KataHati

Meet & Greet Dhany KataHati

Otomen dapat rasakan masih ramai lagi yang belum kenal dengan penyanyi bersuara husky yang unik dan hebat untuk OST Short Filem True Love ini. Beliau yang dikenali dengan Dhany KataHati yang berasal dari Indonesia tampil di Indigital Music Sdn Bhd untuk satu sesi Meet & Greet bersama blogger pada 04 Julai 2017 yang lalu. Selain … Continue reading