Keseronokan Bermain Pinwheels Bersama Keluarga

Keseronokan Bermain Pinwheels Bersama Keluarga

  Malam-malam anda diselubungi nostalgia zaman kanak-kanak sewaktu bermain pinwheels bersama kawan-kawan dan keluarga. Terngiang-ngiang sehingga terbawa dalam mimpi. Seronoknya tika itu tidak dapat digambarkan. Alangkah seronoknya waktu itu dapat diputarkan. Dan otomen merasakan sangatlah seronok jika ada aktiviti seperti mengimbau kenangan lalu diadakan semula. Pasti otomen akan turut serta bermain bersama isteri tercinta di … Continue reading

Masak Lebih Mudah Dengan AMC Malaysia dan Chef Zamir

Masak Lebih Mudah Dengan AMC Malaysia dan Chef Zamir

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pembaca setia blog lifestyle Otomen Taro. Dah lama juga otomen tak bersiaran dalam blog kali ini. Okay… untuk kali ini, otomen nak kongsikan kepada peminat semua mengenai satu produk masakan yang mungkin lebih digemari oleh kaum wanita.  Nampak tak dengan siapa otomen bergambar kat atas tuh??? Itu adalah Juara Masterchef … Continue reading

GINTELL Promosi Kehidupan Sihat Untuk Rakyat Malaysia

GINTELL Promosi Kehidupan Sihat Untuk Rakyat Malaysia

Okay… Dah lama juga Otomen tak bersiaran dalam blog otomen ni kan? Sebelum terlambat meh la otomen ucapkan Selamat tahun Baru 2018 buat para pembaca blog lifestyle Otomen Taro ni. Gaya hidup sihat di kalangan rakyat Malaysia hari ini otomen dapat lihat semakin meningkat. Alhamdulillah…syukur. Jadi, bersempena dengan sambutan Krismas dan Tahun Baru ini, Otomen … Continue reading

Nikmati Masakan Tradisional Malaysia Di WOW KL

Nikmati Masakan Tradisional Malaysia Di WOW KL

Hai semua… Kali ni otomen nak ceritakan tentang kewujudan WOW KL yang berada di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur. Ia juga sebenarnya dikenali dengan nama Saloma Bistro. Kerana ingin menampakkan lebih fresh dan trendy, pihak pengurusan yang baharu telah bersetuju untuk membuat perubahan itu. Tampil Wajah Baru Bersama WoW KL! Jika korang perasan di tengah-tengah Bandaraya Kuala … Continue reading

Fesyen Lelaki Menarik Shop Men Shirts LAZADA

Fesyen Lelaki Menarik Shop Men Shirts LAZADA

Lelaki dan fesyen memang tidak asing lagi. Menampilkan gaya yang tersendiri mampu menyerlahkan lagi ketrampilan personaliti individu itu lebih berkeyakinan dan kelihatan kemas serta bergaya. Hari ini, lambakan fesyen untuk koleksi pakaian lelaki setanding dengan koleksi wanita. Tidak kira di Shopping Mall, anda juga boleh terus dapatkan menerusi pembelian secara online. Lebih mudah dan menjimatkan, … Continue reading

Rasai Menu Istimewa Dari Restoran Terbaik Di The Mines

Rasai Menu Istimewa Dari Restoran Terbaik Di The Mines

Haiiii guys…. Otomen kembali lagi dalam dunia blog Otomen Taro yang biasa-biasa ini. Okay… nak dijadikan cerita lah kan, minggu lepas otomen terjebak dengan satu aktiviti anjuran pihak pengurusan The Mines dalam menjayakan aktiviti FoodTopia iaitu Food Tour kepada para pelanggan yang bertuah. Dek kerana otomen yang sememangnya selalu bertuah ni terpilih untuk menikmati hidangan yang … Continue reading

Terpaksa Cantik | Rahsia Transformasi Qiss Izzatul

Terpaksa Cantik | Rahsia Transformasi Qiss Izzatul

Rasanya semua pun tahu kebanjiran produk kesihatan dan kecantikan yang semakin berleluasa hari ini. Nak cantik, Nak gebu, Nak putih, Nak flawless…. WoW!!! Memang citarasa wanita lah tu kan… Hehehe… Kini korang yang bergelar wanita tak perlu lagi risau dengan adanya Raspbell Glow & White Candy, satu produk kecantikan yang merupakan Vitamin C dan sangat sedap untuk … Continue reading

Kisah Inspirasi: Dari Seorang Pilot Kepada Usahawan Berjaya

Kisah Inspirasi: Dari Seorang Pilot Kepada Usahawan Berjaya

Mengecapi kejayaan bukanlah sesuatu yang mudah dan banyak dugaan yang harus ditempuhi. Bak kata pepatah bersusah-susah dahulu, bersenang kemudian. Kisah ini menceritakan seorang pemuda yang memang minat dari kecil untuk menjadi usahawan berjaya pada suatu hari nanti. Pada awalnya, pemuda yang bernama Tuan Bakhtiar Aliff ini merupakan seorang juruterbang MAS. Dek kerana semangatnya yang kuat … Continue reading

Festival Seram Nights of Fright 5 di Sunway Lagoon

Festival Seram Nights of Fright 5 di Sunway Lagoon

Dah nak hujung Oktober ni, apa kata Otomen nak bawakan korang ke satu lokasi menarik hujung minggu bersama keluarga atau rakan-rakan. Otomen difahamkan Oktober ini merupakan perayaan Halloween yang mana ia disambut dengan pemakaian kostum berupa makhluk yang sangat mengerikan dan ukiran wajah juga mengerikan. Selain itu, akan ada sebilangan kanak-kanak yang datang berkunjung dari … Continue reading